Arhive

Categorii

⌨️ Cum Configurez Servicii de retea pe Windows Server 2012

⌨️ Cum Configurez Servicii de retea pe Windows Server 2012 ? | Tutoriale IT #15

⌨️ Cum Configurez Servicii de retea pe Windows Server 2012 ? | Tutoriale IT #15JTJMAG – distribuie in toata tara produse si materiale constructii, amenajari, casa gradina, mobilier, indicatoare si semnalizatoare trafic, produse vrac pentru constructii civile si constructii drumuri. Telefon/WhatsApp 0733 626 757
In acest tutorial vom vedea cum configurez Servicii de retea pe Windows Server 2012 ? Mai exact vom configura serviciul DHCP pe Windows Server 2012.

Daca vrei sa studiezi mai multe despre IT, CLICK AICI pentru materiale:
👉 💯

Acesta este primul tutorial dintr-o serie mai lunga in care vom vorbi despre Windows Server 2012 si vom vedea cum putem face diferite configurari in acesta.

DHCP este un serviciu de retea care ne ofera adrese IP intr-un mod dinamic. Pe langa adresa IP, device-urile noastra mai primesc si o masca de retea, default gateway si DNS server.

Am mai vorbit de DHCP si in aceste tutoriale pe care te invit sa le urmaresti:
Linux DHCP:

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Contact: ramon@ramonnastase.ro

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

ABONEAZA-TE la Canal !

Multumesc pentru vizionare 🙂Documentatie Licitatii – societate ofera servicii profesionale de consultanta pentru participarea la licitatiile publice SEAP/SICAP, intocmire documentatii constructii, devize lucrari, carte tehnica constructii, proiectare, arhitectura, diverse. Telefon/WhatsApp 0728 239 088