Arhive

Categorii

Accident rutier produs pe DN 58B municipiul Resita cartier Moniom

Accident rutier produs pe DN 58B, municipiul Reșița, cartier Moniom, între un TIR și un autoturism

Accident rutier produs pe DN 58B, municipiul Reșița, cartier Moniom, între un TIR și un autoturismAsfaltari – firma de asfaltari ofera serviciile in Bucuresti si in tara, cu preturi de la 50 lei/mp si garantie 10 ani pentru asfaltare curte, parcare, alei, drum. Telefon/WhatsApp 0736 14 10 45
Un grav accident de circulație a avut loc azi în apropierea Colțanului, pe DN 58B, Reșița – Timișoara Un bărbat de 46 de ani aflat la volanul unui autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers la ieșirea dintr-o curbă la stânga și a intrat în coliziune stânga față cu un autocamion care circula regulamentar.

Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului care a rămas prins între fiarele mașinii. Au intervenit de urgență un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare și stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița. La accident s-a deplasat și un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și două ambulanțe SAJ.
Mai mulți conducători auto au oprit și au încercat să ajute șoferul rănit, dar felul în care acesta era prins în mașină a făcut acest lucru imposibil. Oamenii și-au dat seama că intervenția lor i-ar pune șoferului rănit viața în pericol și au așteptat sosirea mașinilor de ambulanță și pompieri militari.
Traficul a fost blocat aproximativ 45 minute pentru efectuarea cercetării la fața locului. În urma verificării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost zero în cazul șoferului de pe tir – celălalt conducător auto neputând fi testat din cauza leziunilor.Documentatie Licitatii – societate ofera servicii profesionale de consultanta pentru participarea la licitatiile publice SEAP/SICAP, intocmire documentatii constructii, devize lucrari, carte tehnica constructii, proiectare, arhitectura, diverse. Telefon/WhatsApp 0728 239 088