Arhive

Categorii

Am facut INCA UN ACCIDENT

Am facut INCA UN ACCIDENT

Am facut INCA UN ACCIDENTPlante Verzi – pepiniera plante verzi tot anul, situata in Branistari, jud Giurgiu, aproape de Bucuresti, va ofera o gama variata de plante ornamentale pentru amenajari gradini si curti: tuia, ienupar, arbori, arbusti, gard viu, lemn cainesc, etc. Telefon/WhatsApp 0724 746 148
Da, eu sunt ok. Am avut doar cateva dureri din cauza socului dar nimic major.
Blacky in schimb nu e bine deloc, ba din contra. Am fost la cei de la asigurari, au facut constatare si motorul a fost declarat dauna totala. Acum astept un raspuns din partea lor sa vedem ce o sa urmeze.
Pentru o perioada o sa postez cateva clipuri pe care inca nu le-am editat si urmeaza sa vedem ce se va intampla in viitorul apropiat.
Multumesc frumos pentru gandurile bune si imi pare sincer rau pentru aceasta situatie ce putea fi evitata foarte usor, insa se pare ca in graba lor, oamenii uita lucruri elementare. Traficul din Bucuresti e oricum supraaglomerat si oricat ai vrea de mult nu ai cum sa nu stai in trafic, asa ca oriunde te-ai grabi, tot nu ai altceva de facut decat sa astepti.
Ii multumesc domnului cu Opel pentru gandurile bune pe care le-a avut cand s-a dat jos din masina si s-a asigurat prima oara ca masina lui e bine. Nu mai zic de afirmatiile pe care le-a avut ulterior, cum ca am schimbat banda fara sa ma asigur, ca am sarit in fata lui si ca e vina mea. Soferii de genul sunt un pericol public si trebuie evitati pe cat de mult posibil, insa din pacate se pare ca daca nu te lovesti tu de ei, se lovesc ei de tine. LA PROPRIU.

Support:
Contact: motorbike277@gmail.com

Instagram:
Facebook:

Track: Sub Urban – Cradles [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch:
Free Download / Stream:
#MotorBike27 #Bucuresti #AccidentPlante Verzi – pepiniera plante verzi tot anul, situata in Branistari, jud Giurgiu, aproape de Bucuresti, va ofera o gama variata de plante ornamentale pentru amenajari gradini si curti: tuia, ienupar, arbori, arbusti, gard viu, lemn cainesc, etc. Telefon/WhatsApp 0724 746 148