5 tendinte SEO in 2021

Info Utile – 5 tendințe SEO în 2021

Nu este un secret faptul că SEO se bazează în mare măsură pe componente tehnice pentru a crește gradabilitatea site-ului și, cu atâtea tehnologii emergente , noi instrumente și valori (*Core Web Vitals*), s-ar putea să vă întrebați dacă aceste actualizări constante vă vor afecta muncă tehnică.

„Elementele esențiale de bază în 2021 vor rămâne aproximativ aceleași – fiecare SEO trebuie să înțeleagă elementele fundamentale ale accesării cu crawlere față de indexare și elementele de bază tehnice care trebuie îndeplinite înainte ca un site să poată fi clasat”, spune cercetătorul Moz Search, dr. Pete Meyers. „Toate picioarele fanteziste din lume nu te vor duce nicăieri dacă nu există podea sub tine.”

1. Concentrați-vă pe elementele fundamentale

Cele mai bune practici tehnice sunt „cele mai bune” dintr-un motiv, astfel încât să aveți o bază solidă a abilităților tehnice SEO este încă o necesitate.

„Pentru mine, cea mai subevaluată strategie tehnică SEO a fost întotdeauna legată de cele mai bune practici fundamentale”, spune consultantul Joe Hall. „Ar putea părea surprinzător pentru unii, dar marea majoritate a clienților mei au dificultăți în a înțelege importanța celor mai bune practici sau doar a fundamentelor de bază ale SEO. Cred că acest lucru se datorează, în mare parte atenției comunității noastre asupra „lucrul cel mai bun” și nu vorbim foarte des despre fundamentele tehnice de bază ale SEO . ”

Aceste elemente fundamentale includ abilități dificile, cum ar fi înțelegerea modului de recunoaștere și remediere a crawlabilității, indexării, accesibilității și a problemelor de performanță a site-ului, dar și modul de prioritizare a problemelor pe care le întâlniți.

Expertul în SEO Lily Ray remarcă faptul că stabilirea…

Continuarea aici: 5 tendințe SEO în 2021