confidentialitatea datelor

Info Utile – 7 moduri ușoare de a îmbunătăți confidențialitatea datelor

Aveți nevoie să îmbunătățiți confidențialitatea datelor? Știați că anul trecut au existat 1.001 încălcări ale datelorși 155.8 milioane de expuneri la date doar în SUA ?

Toate aceste cazuri au avut loc din cauza securității informațiilor mai puțin decât adecvate. Cu alte cuvinte, eroarea umană a costat confidențialitatea a milioane de americani și mulți dintre ei nu o vor recupera niciodată. Din fericire, există câteva modalități de a preveni criminalii cibernetici să vă fure informațiile, chiar dacă nu sunteți un tocilar tehnic.

Îmbunătățiți confidențialitatea datelor conform NewsMag.ro

1. Creați expresii de acces

Crearea unei parole puternice este crucială atunci când vine vorba de protejarea datelor dvs. Ulterior, majoritatea profesioniștilor în securitate recomandă utilizarea unei expresii de acces în loc de un singur cuvânt precum numele animalului de companie. Ar trebui să includă litere mari și mici, cifre și simboluri. Faceți procesul mai ușor descărcând o listă de cuvinte și găsind cuvinte care să corespundă fiecărui număr. În momentul în care ați terminat, ar trebui să ajungeți la o parolă aleatorie care să depășească 17 caractere și la o absurditate absolută.

2. Utilizați autentificarea cu doi factori

Chiar și cele mai bune expresii de acces pot să nu vă protejeze. În acest caz, este înțelept să activați autentificarea cu doi factori. Această măsură suplimentară de securitate utilizează numărul dvs. de telefon pentru a vă asigura că sunteți singurul care vă poate accesa contul, chiar dacă altcineva are numele dvs. de utilizator și expresia de acces. Căutați autentificarea cu doi factori în setările conturilor dvs. bancare, de cumpărături și de e-mail și optați ori de câte ori este posibil. Acest lucru va spori…

Continuarea aici: 7 moduri ușoare de a îmbunătăți confidențialitatea datelor