Cenzura Big Tech loveste acum intreprinderile si organizatiile nonprofit complet nepolitice

Info Utile – Cenzura Big Tech lovește acum întreprinderile și organizațiile nonprofit complet nepolitice

Cenzura tehnologiei mari este scăpată de sub control? În mod clar da. Povești recente, la fel ca multe altele dinaintea lor, prezic un viitor înfricoșător pentru utilizarea platformelor de socializare pentru a-și promova afacerea sau cauza.

Povești despre afaceri și organizații caritabile apolitice, ca multe altele dinaintea lor, prezintă un viitor înfricoșător pentru utilizarea platformelor de socializare pentru a promova propria cauză sau afacere.

Lasă-mă să-ți spun ce s-a întâmplat: Justin Donald a dorit să răspândească mesajul său financiar unic către investitorul mediu, lansând cartea: „ The Lifestyle Investor: The 10 Commandments of Cash Flow Investing for Passive Income and Financial Freedom ”. Destul de cool, nu?

Aproape că nu s-a întâmplat. În timp ce Justin plănuia să-și lanseze cartea, a trebuit să o încarce pe platforma Amazon pentru vânzare. Amazon a refuzat.

Așa este, Amazon a refuzat să pună cartea lui Justin pe platforma lor pentru că îndrăznise să descrie (în cartea sa) modul în care a investit și a câștigat bani în timpul pandemiei COVID-19. Explicația Amazonului? Au spus că Justin nu era un profesionist medical, așa că nu i s-a permis să folosească nici măcar următoarele cuvinte din cartea sa: „pandemie”, „COVID”, „COVID-19” și „coronavirus”. Nu inventez asta.

Chiar dacă Justin folosea acești termeni medicali doar pentru a aborda modul în care a evoluat portofoliul său de investiții în timpul pandemiei, Amazon a refuzat să se miște. Așa că a eliminat termenii din carte. Cu totul ridicol.

amazonemail 768x4811 1

A doua poveste este și mai rea. Aceasta implică o organizație caritabilă incredibilă numită Centrul de Advocacy pentru Copii Emerald Coast ( ECCAC ), a cărui misiune este de a oferi sprijin copiilor care au fost abuzați sexual, fizic,…

Continuarea aici: Cenzura Big Tech lovește acum întreprinderile și organizațiile nonprofit complet nepolitice