compania mea pe google ce este cum sa o utilizati newsmag.ro

Info Utile – Compania mea pe Google: ce este, cum să o utilizați ?

Compania mea Google este atât un instrument gratuit, cât și o suită de interfețe care cuprinde un tablou de bord, profiluri de afaceri locale și un forum de asistență voluntar cu această marcă. Compania mea pe Google și Google Maps asociat reprezintă esența opțiunilor gratuite de marketing local de căutare Google pentru companiile locale eligibile.

Ce este Compania mea pe Google?

Compania mea pe Google (GMB) este o platformă cu mai multe straturi care vă permite să trimiteți informații despre companiile locale, să gestionați funcții interactive, cum ar fi recenzii și întrebări, și să publicați o varietate de materiale media, cum ar fi fotografii, postări și videoclipuri.

Ce este eligibilitatea GMB?

Eligibilitatea pentru a fi listată în setarea Compania mea pe Google este reglementată de Regulile de reprezentare a companiei dvs. pe Google , care este un document viu care suferă modificări frecvente. Înainte de a afișa orice companie, ar trebui să consultați instrucțiunile pentru a evita încălcările care pot duce la penalizări sau la eliminarea listelor dvs.

Aveți nevoie de un cont Google pentru a începe

Veți avea nevoie de un cont Google pentru a utiliza produsele Google și puteți crea unul aici , dacă nu aveți deja unul. Cel mai bine este ca fiecare companie locală să aibă propriul cont de companie, în loc ca agențiile de marketing să își folosească conturile pentru a gestiona profilurile de afaceri locale ale clienților.

Atunci când o companie locală pe care o comercializați are un departament de marketing intern amplu sau lucrează cu agenții terțe, Compania mea pe Google vă permite să adăugați și să eliminați proprietarii și managerii listării, astfel încât mai multor persoane să li se acorde o varietate de permisiuni pentru a contribui la gestionarea…

Continuarea aici: Compania mea pe Google: ce este, cum să o utilizați ?