Info Utile – Comunicat de presă finalizare proiect „Modernizare birou de topografie prin achiziționare de echipamente și tehnologii noi”

Comunicat de presă

ADY GEO TOP SRL, cu sediul in Municipiul Alba Iulia, Str. Vasile Alecsandri, nr.85G, bloc A, etaj 3, ap.18, judetul Alba, cod postal 510201, România, anunță finalizarea proiectului cu titlul: „MODERNIZARE BIROU DE TOPOGRAFIE PRIN ACHIZIȚIONARE DE ECHIPAMENTE ȘI TEHNOLOGII NOI”, Cod SMIS proiect: 132596, finanțat prin PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea…

Continuarea aici Comunicat de presă finalizare proiect „Modernizare birou de topografie prin achiziționare de echipamente și tehnologii noi”

Continuarea aici: Comunicat de presă finalizare proiect „Modernizare birou de topografie prin achiziționare de echipamente și tehnologii noi”