Info Utile – Creare Magazin Online Ieftin pentru firme mici, mestesugari, antreprenori cu buget mic din Focsani

Creare Magazin Online Ieftin pentru firme mici, mestesugari, antreprenori cu buget mic din Focsani

Realizam magazine online pentru firme din Focsani la un raport calitate pret imbatabil, magazin online la cheie pentru afaceri din Focsani, creare magazine online pentru antreprenori din Focsani.

Fără externalizare

Credem că cheia finalizării unui proiect de succes este comunicarea, transparența și lipsa intermediarilor. De aceea, noi proiectăm toate magazinele noastre online, astfel încât să puteți fi siguri că proiectul dvs. va funcționa fără probleme.

Livrare rapida

Prin experiență, am adoptat o abordare simplificată pentru a culege informații, proiecta și construi magazinul dvs. online. Primiți un design de machetă în 48 de ore, cu magazinul online gata de lansare în doar 7 zile lucrătoare.

Manager de proiect dedicat

Înțelegem frustrarea relației cu mai mulți membri ai echipei atunci când lucrăm la un proiect. Vi se va aloca un manager de proiect dedicat care va lucra direct pe magazinul dvs. online , ceea ce înseamnă că nu există explicații repetate și o comunicare rapidă și eficientă.

Fără costuri ascunse

Nu dorim să plătim mai mult decât ne așteptam – de aceea nu există costuri ascunse. Prețul pe care îl vedeți pe factură este prețul pe care îl plătiți. Mai mult decât atât, consilierii noștri de vânzări nu sunt pe comision, deci nu există vânzări dificile sau presiuni pentru a merge mai departe.

Proprietate completă a magazinului online

Așa este, plătești pentru asta, magazinul online carmangerie este al tău. Nu există o „taxă de licență” sau un contract de leasing anual de plătit, spre deosebire de multe soluții integrate și puteți lua fișierele cu dvs., dacă doriți. Vrei să folosești propriul hosting? Nicio problemă – vom configura gratuit.

Suport…

Continuarea aici: Creare Magazin Online Ieftin pentru firme mici, mestesugari, antreprenori cu buget mic din Focsani