1616746192 creare site ieftin cazare

Info Utile – Creare Site Prezentare Ieftin pentru Cazare

Creare Site Prezentare Ieftin pentru Cazare – detalii si oferta

Creare site prezentare ieftin pentru unitati de cazare cu buget redus, include sistem de rezervari online

Fără externalizare

Credem că cheia finalizării unui proiect de succes este comunicarea, transparența și lipsa intermediarilor. De aceea, noi proiectăm toate site-urile noastre web de prezentare ieftine pentru cazare, astfel încât să puteți fi siguri că proiectul dvs. va funcționa fără probleme.

Livrare rapida

Prin experiență, am adoptat o abordare simplificată pentru a culege informații, proiecta și construi site-ul dvs. web de prezentare ieftin pentru cazare. Primiți un design de machetă în 48 de ore, cu site-ul web de prezentare ieftin pentru cazare gata de lansare în doar 7 zile lucrătoare *.

Manager de proiect dedicat

Înțelegem frustrarea relației cu mai mulți membri ai echipei atunci când lucrăm la un proiect. Vi se va aloca un manager de proiect dedicat care va lucra direct pe site-ul dvs. de prezentare ieftin pentru cazare, ceea ce înseamnă că nu există explicații repetate și o comunicare rapidă și eficientă.

Fără costuri ascunse

Nu dorim să plătim mai mult decât ne așteptam – de aceea nu există costuri ascunse. Prețul pe care îl vedeți pe factură este prețul pe care îl plătiți. Mai mult decât atât, consilierii noștri de vânzări nu sunt pe comision, deci nu există vânzări dificile sau presiuni pentru a merge mai departe.

Proprietate completă a site-ului web de prezentare ieftin pentru cazare

Așa este, plătești pentru asta, site-ul de prezentare ieftin pentru cazare este al tău. Nu există o „taxă de licență” sau un contract de leasing anual de plătit, spre deosebire de multe soluții integrate și puteți lua fișierele cu dvs., dacă doriți. Vrei să folosești propriul hosting? Nicio…

Continuarea aici: Creare Site Prezentare Ieftin pentru Cazare