viteza incarcare site

Info Utile – De ce site-ul dvs. web se încarcă atât de lent și ce puteți face în legătură cu acesta?

Internetul nu este un loc pentru un site lent. Utilizatorul mediu Google (adică clienții dvs.) pur și simplu nu va suporta site-uri web care durează prea mult timp pentru încărcare.

Bineînțeles, acest tip de comportament a determinat motorul de căutare să includă viteza site-ului ca factor de clasare încă din 2010 .

Desigur, Google a fost întotdeauna bun la abordarea „morcovului și bățului”. În acest caz, morcovul a fost o simplă încurajare pentru a lucra la viteza site-ului („Hei, ne dorim cu adevărat ca site-urile web să fie o experiență mai bună pentru utilizatori și ar trebui să lucrați în totalitate la asta.), Care apoi s-a transformat într-un băț când lucrurile nu erau „ Nu se incarca suficient de rapid (site-ul dvs. este încă prea lent!) Se pare că sunt penalități noi pentru dvs.!).

Acest factor de clasare a început apoi să aibă un impact și asupra algoritmului mobil si totuși, în ciuda celor aproximativ șapte ani în care viteza site-ului a fost oficial un factor de clasare, multe site-uri web încă se luptă cu aceasta.

Problema este că există o mulțime de factori care acționează ca un tip de accelerare pe calea către succesul pe internet. Și multe dintre aceste lucruri sunt fie integrate în structura site-ului web, parte a unei tendințe de design strălucitoare, fie adăugate ca aplicație sau widget.

Vedeți cum funcționează site-ul dvs. Obțineți un raport de site-ul web gratuit

Este greu pentru site-urile web să renunțe la bitii strălucitori care par atât de moderni și strălucitori. Și este greu să vrei să te scufunzi în toate acele codări vechi sau să te plimbi prin toate părțile structurii care ar putea încetini un site, dar există câteva lucruri simple pe care oricine le poate face pentru a identifica bazele majore care sunt disponibile.

Ce te…

Continuarea aici: De ce site-ul dvs. web se încarcă atât de lent și ce puteți face în legătură cu acesta?