Facebook ne asculta

Info Utile – Facebook ne ascultă ? Spionaj sau publicitate ? Iată cum sa te feresti de asta

De ce oamenii cred că Facebook ne ascultă?

Au fost dezbateri nesfârșite despre acest lucru online de ani de zile. Mulți utilizatori de Facebook spun că au vorbit despre ceva cu voce tare, doar pentru ca anunțurile să apară în aplicație la scurt timp.

Acești utilizatori susțin că nu au căutat niciodată acest tip de conținut înainte, iar singura explicație posibilă este spionajul. Utilizatorii consideră că Facebook folosește microfonul telefonului dvs. pentru a asculta conversații din lumea reală – pentru a ajuta la direcționarea anunțurilor.

Facebook are o experiență teribilă în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea

Miliarde de oameni folosesc Facebook pe întreaga planetă. Probabil că Facebook știe deja unde locuiești, ce îți place, cine sunt prietenii tăi, câți bani câștigi, credințele tale politice și multe altele, ca să nu mai vorbim de parteneriatele strategice pe care le are pentru a spiona activitățile tale online – nu este de mirare că valoarea companiei a scăzut cu aproape 50 miliarde de dolari în ultima săptămână, tot mai multi oameni decid sa pareseasca platforma sociala in 2021.

Nu face nicio greșeală, aceasta este o criză completă pentru Facebook, iar utilizatorii intră în panică – nu din cauza actiunilor în scădere al companiei, ci de teama a ceea ce înseamnă acest lucru pentru confidențialitatea lor online.

Continua sa citesti aici, pentru a afla cum te poti proteja.

Dacă încă ești convins că Facebook te asculta, atunci ai câteva opțiuni.

Primul este de a bloca serviciul în totalitate – ceea ce nu este o idee rea, având în vedere că am văzut două încălcări majore de securitate în ultima vreme, lăsând expuși zeci de milioane de utilizatori.

Au existat îngrijorări cu privire la modul în care datele noastre private au fost…

Continuarea aici: Facebook ne ascultă ? Spionaj sau publicitate ? Iată cum sa te feresti de asta