Google Review Redefinirea aspectelor marcante

Info Utile – Google Review: Redefinirea aspectelor marcante

Recenziile online sunt incredibil de valoroase și este posibil să le implementăm în strategii imbatabile. De mulți ani, recenziile online și SEO au mers mână în mână. De fapt, recenziile sunt atât de valoroase, încât contribuie cu 10% la vizibilitatea unui anunț grafic Google. Chiar dacă fiecare companie este diferită, impactul revizuirii online tinde să fie un factor esențial: este posibil să nu cunoaștem intrările și ieșirile criteriilor de notare Google, dar rezumatele sale de revizuire oferă o privire destul de bună.

Recenzii Google: Instantaneul de vizibilitate

Ce anume de la recenziile Google le face atât de impactante?

În primul rând, este ingeniozitatea lor ca drivere de cumpărare instantanee. În fiecare zi, utilizatorii Google navighează prin produse, luând adesea decizii pe baza recenziilor Google. Nu numai că recenziile sunt mari factori de clasare, dar sunt indicatori buni de măsurare imparțială a valorii. Există câteva alte lucruri care fac recenziile Google și mai importante. Hai să aruncăm o privire.

Sunt locale

Recenziile Google sunt afișate la nivel local – ceea ce este similar cu modul în care alte site-uri web prezintă recenzii. Ca atare, Recenzii este un indicator excelent al impactului public imediat. Dacă se întâmplă să dețineți o companie locală, această valoare este incomparabilă. Și, în caz contrar, acesta oferă totuși un aspect decent asupra impactului mărcii dvs. la nivel local.

Sunt accesibile instantaneu

Unice pentru recenziile Google sunt abaterea lor de la barierele tipice de intrare. Platforme precum Zillow, TripAdvisor și Yelp necesită conturi pentru a lăsa recenzii. Unele dintre recenziile lor pot fi vizualizate public, dar înscrierile sunt necesare în mod similar pentru a vedea spread-urile complete. Chiar și atunci când se potrivește…

Continuarea aici: Google Review: Redefinirea aspectelor marcante