instagram pentru copii

Info Utile – Instagram pentru copii? Facebook explorează crearea unei platforme pentru utilizatorii sub 13 ani

Facebook caută să creeze un Instagram pentru copii.

Cea mai mare rețea de socializare din lume a declarat joi că explorează posibilitatea de a construi o versiune a aplicației sale populare de partajare de videoclipuri și fotografii pentru copii cu vârsta sub 13 ani.

Un Instagram pentru copii ar putea fi similar cu lansarea de către Facebook a Messenger Kids în 2017 , o versiune a aplicației populare de mesaje text pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani. Aplicația a atras atenția asupra unui defect de proiectare controversat în care copiii puteau încă discuta cu adulți neaprobați.

Un purtător de cuvânt al Facebook a declarat joi într-un e-mail că un Instagram pentru copii se află în „stadii foarte timpurii”.

„Din ce în ce mai mulți copii își întreabă părinții dacă pot participa la aplicații care îi ajută să țină pasul cu prietenii lor. În prezent, nu există multe opțiuni pentru părinți, așa că lucrăm la construirea unor produse suplimentare – așa cum am făcut cu Messenger Kids – că sunt potrivite pentru copii, administrate de părinți „, a spus purtătorul de cuvânt. „Explorăm să aducem o experiență controlată de părinți pe Instagram pentru a ajuta copiii să țină pasul cu prietenii lor, să descopere noi hobby-uri și interese și multe altele.”

Politica actuală a lui Instagram nu permite copiilor sub 13 ani să utilizeze platforma, care susține mai mult de 1 miliard de utilizatori. Știrile despre planul Facebook de a construi o versiune pentru copii a Instagramului vin la două zile după ce gigantul tehnologic a anunțat că actualizează instrumentele de siguranță și setările de confidențialitate ale Instagram pentru utilizatorii săi cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani.

Aceste funcții noi, ca parte a ghidului actualizat al…

Continuarea aici: Instagram pentru copii? Facebook explorează crearea unei platforme pentru utilizatorii sub 13 ani