modificarea recenta a politicii de confidentialitate google chrome nu va opri anunturile directionate

Info Utile – Modificarea recentă a politicii de confidențialitate Google Chrome nu va opri anunțurile direcționate

Cu toate acestea, există cu siguranță un avantaj al confidențialității pentru navigatorii web

Uneori lucrurile nu sunt așa cum par. După ce știrile din partea sediului Google au sugerat că intenționează să utilizeze cookie-uri de urmărire terță parte și să nu mai vândă anunțuri bazate pe urmărire în browserul său Chrome, circulă rapoarte că anunțurile direcționate nu dispar complet.

„Ești încă 100% vizat”, a declarat pentru Yahoo Finance Elizabeth Renieris, afiliată Centrului Berkman Klein pentru Internet și Societate al Universității Harvard . Cu toate acestea, Google se apropie de ocolul său mai ușor.

„Oamenii nu ar trebui să accepte să fie urmăriți pe web pentru a obține avantajele publicității relevante”, a scris David Temkin, directorul Google pentru gestionarea produselor, confidențialitatea și încrederea reclamelor de pe web „pentru a obține avantajele de performanță ale publicității digitale ”

Renieris a spus că, deși Google nu va înlocui cookie-urile cu alte instrumente care vă urmăresc în mod individual, ea consideră că compania caută alternative care să împingă utilizatorii în grupuri mai mari, care au interese similare, pentru care agenții de publicitate pot cumpăra reclame. Un exemplu ar putea fi un blog de produse cosmetice în care Revlon ar putea adopta abordarea publicitară contextuală și arunca produse precum luciul de buze.

Plătiți pentru conținut?

Puriștii de confidențialitate își pot plânge tot ceea ce le place, dar rămâne faptul că reclamele reprezintă esența vieții aproape tuturor site-urilor pe care le vizitați. Dacă nu ar exista deloc reclame, este probabil ca site-urile web fie să fie nevoite să configureze pagini de plată pentru conținut, fie să meargă la un model de abonament.

„Faptul simplu este că…

Continuarea aici: Modificarea recentă a politicii de confidențialitate Google Chrome nu va opri anunțurile direcționate