Cloud google showroom

Info Utile – Showroom-urile virtuale auto de ultimă generație sunt aici, datorită Google Cloud, Unreal Engine și NVIDIA

Întrucât oamenii limitează activitățile în afara caselor lor ca răspuns la COVID-19, multe organizații caută cloud pentru a crea o nouă generație de experiențe digitale captivante la care clienții să poată accesa chiar de pe ecranele lor personale. Acest lucru este deosebit de important pentru industria auto, unde potențialii cumpărători și fani sunt obișnuiți să interacționeze personal cu vehiculele la expozițiile auto și la reprezentanță. 

De aceea, am făcut echipă cu Unreal Engine , motorul de jocuri 3D în timp real deschis și avansat, și NVIDIA, inventatorul GPU, pentru a lansa noi experiențe de showroom virtual pentru producătorii de automobile. Profitând de platforma NVIDIA RTX de pe Google Cloud, aceste showroom-uri oferă experiențe 3D interactive, materiale și medii fotorealiste și streaming de până la 4K pe dispozitive mobile și conectate. Soluția de showroom rulează pe GPU-ul NVIDIA T4 Tensor Core pe instanța Google Cloud a unei stații de lucru virtuale Quadro, permițând cele mai noi progrese în domeniul grafică pe computer.

Astăzi, în colaborare cu MHP , firma de consultanță Porsche IT și MONKEYWAY , un furnizor de soluții de streaming 3D în timp real, puteți vedea primul nostru showroom virtual, Pagani Immersive Experience Platform , creată pentru producătorul italian de lux Hypercar Pagani Automobili – cu multe urmeaza.

Fiecare showroom virtual oferă opțiuni de personalizare granulare, iar urmărirea în timp real a razelor sau simularea razelor de lumină, stabilește repere vizuale noi pentru acest mediu. 

În cadrul showroom-ului virtual, spectatorii au o experiență extrem de personalizabilă, cu posibilitatea de a selecta zeci de caracteristici diferite de design interior și exterior – de la culoarea vopselei la anodizarea roților până la finisarea…

Continuarea aici: Showroom-urile virtuale auto de ultimă generație sunt aici, datorită Google Cloud, Unreal Engine și NVIDIA