Arhive

Categorii

MUZICA ANILOR 3990 BUCURESTI BUCURESTI ALBATROS ORIGINAL

MUZICA ANILOR '90 – BUCUREȘTI, BUCUREȘTI – ALBATROS – ORIGINAL – MUZICA ROMÂNEASCĂ-2021 PETRECERE

MUZICA ANILOR '90 – BUCUREȘTI, BUCUREȘTI – ALBATROS – ORIGINAL – MUZICA ROMÂNEASCĂ-2021 PETRECEREPepiniera Comana – producator de plante ornamentale vinde direct din pepiniera proprie o gama variata de plante pentru amenajarea gradinilor, spatii verzi, gard viu. Telefon/WhatsApp 0724 746 148
Dacă v-a plăcut melodia, VĂ RUGĂM SĂ DAȚI LIKE ȘI SĂ VĂ ABONAȚI LA CANAL! Vă mulțumim pentru susținere!

Formația Albatros din București vă invită să ascultați cele mai îndrăgite melodii ale trupei din anii 90, precum S-a mărit armata, Hai liberare, În ziua liberării, Ți-aduci aminte ce făceai, București București, Dă-ti vălul la o parte, Cât de mult eu te-am iubit, dar și alte melodii care ne aduc aminte cu nostalgie de frumusețea tinereții și a vremurilor de atunci.
🎶 Suntem o trupă de muzică cu peste 30 de ani de activitate participând la diverse evenimente muzicale organizate în Moldova, Ardeal, Bucovina, Banat, Oltenia, precum și în alte zone din țară, dar și în comunitățile de români din Italia, Germania, Anglia, Spania.
Datorită numeroaselor recomandări, ne-am situat întotdeauna printre primii în top formații nuntă, reușind să ne adaptăm cu succes la schimbările aduse de evoluția muzicii și a timpului în care trăim. Cu toate astea am încercat să arătam și generației de colegi mai tineri, ce a însemnat fenomenul Formația Albatros sau Albatros din București, ca să poată transmite mai departe aceste melodii nemuritoare.
Având recomandări foarte bune ca formație de nuntă, Formația Albatros asigură de fiecare dată o atmosferă incendiară , reușind să surprindă foarte plăcut publicul prin modul unic și profesionist de interpretare, al diferitelor genuri de melodii, de la muzică de petrecere, muzică populară, hore, sârbe, colaje de muzică ușoară românească până la cele mai noi hituri sau melodii internaționale.
🎻 🎺 🎸 🎹 🎤 🎼
Vă așteptăm cu drag să vă abonați la canalul nostru oficial unde veți descoperi o comunitate de oameni minunați.
🎤 Pentru evenimente private, nuntă, botez, sau alte colaborări ne puteți contacta la următoarele adrese de email:📧
– formatia.albatros@gmail.com
– contact@formatiaalbatros.ro

❌ Nu copiați sau repostați materialele ❌
Formaia Albatros® este Marcă Înregistrată.
Copierea materialelor video fără acordul Formației Albatros este strict interzisă.
Utilizarea fără acord a oricărui material al Formației Albatros poate atrage răspunderea civilă sau penală.Asfaltari Drumuri – firma presteaza servicii de asfaltari drumuri in Bucuresti, Ilfov si toata Romania. Garantie 10 ani pentru toate serviciile de asfaltari drumuri. Telefon/WhatsApp 0736 141 045