Arhive

Categorii

Pizza margherita PENNY Market si Chef Nicolai Tand

Pizza margherita | PENNY Market si Chef Nicolai Tand

Pizza margherita | PENNY Market si Chef Nicolai TandAmenajare Curte – firma din Bucuresti presteaza servicii de amenajare curte, alei, pardoseli, mobilier gradina, plante ornamentale, gazon, gard viu, arbori si arbusti, asfaltari, betoane si alte servicii asemanatoare in Bucuresti si imprejurimi. Telefon/WhatsApp 0737 230 230
Contrar asteptarilor, retetele usoare sunt cele care iti testeaza intr-adevar priceperea in bucatarie. Si, la prima vedere, pizza margherita e un preparat simplu de facut. Ai nevoie de cateva ingrediente, proaspete si de un cuptor bun. Partea mai putin simpla sta in arta prepararii: ce trebuie sa faci pentru ca pizza de casa sa fie la fel de buna ca pizza margherita originala, gustata pe strazile napoletane.

In aceasta retea video de pizza margherita vei descoperi cum sa prepari blatul perfect pentru o pizza apetisanta. Chef Nicolai Tand te va sfatui si in alegerea numarului corect de ingrediente, tocmai pentru a te asigura ca pizza se coace corect si nu ramane cruda, la suprafata.

Nu uita, cand treci pe la PENNY Market, sa alegi o conserva buna de rosii si mozarella San Fabio de calitate, care sa se topeasca frumos. Nu in ultimul rand, acorda atentie si timpilor de gatit! O pizza lasata prea mult la cuptor se va intari. Spor la framantat si degustat!

Vezi indicatiile complete, aici:

Pentru mai multa inspiratie in bucatarie, urmareste-ne pe:
Site:
Facebook:
Instagram:
Si nu uita sa te abonezi la canalul nostru de YouTube:Balustrade Inox – Real Inox produce si monteaza balustrade inox in Bucuresti, Ilfov, Prahova, Buzau si Dambovita. Calitate inox ITALIA, transport si masuratori gratuite. Telefon/WhatsApp 0732 533 212