Arhive

Categorii

Produse alimentare care nu ne lipsesc din casa HAUL

Produse alimentare care nu ne lipsesc din casa / HAUL CARREFOUR

Produse alimentare care nu ne lipsesc din casa / HAUL CARREFOURAsfaltari Drumuri – firma presteaza servicii de asfaltari drumuri in Bucuresti, Ilfov si toata Romania. Garantie 10 ani pentru toate serviciile de asfaltari drumuri. Telefon/WhatsApp 0736 141 045
Nu aveam de gand sa fac un alt haul cu produse alimentare atat de curand, dar am zis sa va arat acele produse alimentare care nu ne lipsesc din casa. Un HAUL cu multe cumparaturi din CARREFOUR, produse alimentare preferate, delicioase si esentiale!

Trebuie neaparat sa incercati laptele de la Laptaria cu caimac! E DELICIOS! Il gasiti la Mega Image, Carrefour, Kaufland- cred ca il gasiti peste tot!

Plus comentam un pic serviciile celor de la Bringo si Glovo. Azi am plasat comanda de la Carrefour prin aplicatia Bringo, dar am fost din nou dezamagita! O sa aflati de ce daca va uitati la clip!

Imi pare rau ca am filmat acest haul cu produse alimentare un pic stramb! 😭😭😭

Care sunt acele produse alimentare care nu va lipsesc din casa?

Pup,
EeaPlante Verzi – pepiniera plante verzi tot anul, situata in Branistari, jud Giurgiu, aproape de Bucuresti, va ofera o gama variata de plante ornamentale pentru amenajari gradini si curti: tuia, ienupar, arbori, arbusti, gard viu, lemn cainesc, etc. Telefon/WhatsApp 0724 746 148