Arhive

Categorii

TV IALOMITA Suditi satul lovit de tornada

TV IALOMITA – Sudiți, satul lovit de tornadă

TV IALOMITA – Sudiți, satul lovit de tornadăDocumentatie Licitatii – societate ofera servicii profesionale de consultanta pentru participarea la licitatiile publice SEAP/SICAP, intocmire documentatii constructii, devize lucrari, carte tehnica constructii, proiectare, arhitectura, diverse. Telefon/WhatsApp 0728 239 088
Tornada a lovit și localitatea Sudiți din Ialomița. Peste 30 de case au fost afectate. Vântul deosebit de puternic a smuls acoperișurile ca pe niște coli de hârtie și a culcat la pământ zeci de garduri și copaci. Bucăți din acoperișurile distruse au fost purtate de rafalele violente sute de metri pe câmp. Oamenii povestesc că norul gros de praf, care s-a abătut asupra satului a întunecat cerul, iar zgomotele scoase de furtună erau de-a dreptul sinsitre (1 MAI 2019).

Vijelia a lăsat în urmă zeci de case fără acoperiș. Localnicii încercă să repare ce se mai poate repara. Și-au acoperit locuințele cu folie de plastic însă, vântul, care bate în continuare cu putere, face ca totul să fie extrem de dificil.

Acest tânăr îsi construiese o casă la marginea satului. În doar 15 minute însă, furtuna i-a smuls acoperișul și a dărâmat o parte din pereți.

Furtuna a lăsat sute de case în beznă, după ce o parte dintre firele de electricitate au fost rupte de pomii căzuți peste ele.Documentatie Licitatii – societate ofera servicii profesionale de consultanta pentru participarea la licitatiile publice SEAP/SICAP, intocmire documentatii constructii, devize lucrari, carte tehnica constructii, proiectare, arhitectura, diverse. Telefon/WhatsApp 0728 239 088